Keuken open van 12 uur tot 14 uur en van 18 uur tot 21 uur
La cuisine est ouverte de 12 heures jusqu'à 14 heures et de 18 heures jusqu'à 21 heures
Tijdig reserveren a.u.b.
Réservez à temps s.v.p.
Voorgerechten - Hors d'oeuvres:
Zeeuwse oesters Creuzen 6-9 stuks Huîtres de Zélande Creuses 6-9 pieces |
Oesters 'fine champagne' Huîtres 'fine champagne' |
Halve kreeft 'in Schoonzicht' (te nemen per 2 personen) Demi homard 'en Belle Vue' (2 personnes) |
Zacht gerookte Schotse zalm Saumon fumé d'Ecosse |
Slaatje van grijze Noordzeegarnalen Salade de crevettes de la mer du Nord |
Huisgemaakte garnaalkroketten Croquettes aux crevettes maison |
Scampi's op de wijze van de chef of met lookboter Scampis à la façon du chef ou à l'ail |
Stoofpotje van St.- Jacobsnootjes en rivierkreeftjes Pot au feu de coquilles St.- Jacques et queues écrevises |
Ganzenleverpastei met een glaasje Pineau de Charentes Pâté de foie gras, verre de Pineau de Charentes |
Carpaccio van rund Carpaccio de boeuf |
Soepen - Potages:
Soep van de dag Potage du jour |
Kruidig vissoepje met toast en rouille Soupe de poissons, toast et rouille |
ONZE SPECIALITEIT - NOTRE SPECIALITE:
VOORAF TE BESTELLEN - COMMANDER EN AVANCE
Zeevruchtenschotel met halve kreeft (te nemen per 2 personen) Plateau de fruits de mer avec demi homard (2 personnes) |
Zeevruchtenschotel 'royal' (te verkrijgen per persoon) Plateau de fruits de mer 'royal' (disponible par personne) |
Visgerechten - Plats de poissons:
Gebakken zeetong 'Meuniere' Sole 'Meuniere' |
Kabeljauwfilet met groentjes en mosterdsaus Filet de cabillaud aux légumes, sauce moutarde |
Blankenbergse visschotel (3 soorten vis met sausjes) Assiette de poissons 'Blankenberge' (3 préparations de poissons) |
Zeeduivel op de wijze van de chef Lotte à la façon du chef |
Huwelijk van zeebaars- en zalmfilet Mariage de filet de bar sauvage et de filet de saumon |
Tarbot op de wijze van de chef Turbot à la façon du chef |
Tomaat met Noordzeegarnalen Tomate aux crevettes de la mer du Nord |
Kreeft 'in Schoonzicht' - 500 g à 600 g Homard 'en Belle Vue' |
Kreeft in twee bereidingen (te nemen vanaf 2 personen) Homard en deux façons (2 personnes) |
Gegratineerde kreeft in champagnesaus (te nemen vanaf 2 personen) Homard gratiné 'au champagne' (2 personnes) |
Gegrilde kreeft in de look (te nemen vanaf 2 pers.) Homard grillé à l'ail (2 personnes) |
Bouillabaisse met assortiment visjes Bouillabaisse avec un assortiment de poissons |
Bouillabaisse met assortiment visjes en halve kreeft Bouillabaisse avec un assortiment de poissons et demi homard |
Mosselen natuur (in seizoen) Moules nature (en saison) |
Mosselen in de witte wijn of in de lookroomsaus (in seizoen) Moules au vin blanc ou à l'ail crèmé (en saison) |
Vleesgerechten - Plats de viande:
Filet Mignon van Belgisch rundsvlees met saus naar keuze of sla Filet Mignon, sauce à votre choix ou salade |
Entrecote met saus naar keuze (prijs per persoon) Entrecote, sauce à votre choix (prix par personne) |
Côte à l'os met bearnaisesaus (prijs per 2 personen) Côte à l'os , sauce béarnaise (prix pour 2 personnes) |
Chateaubriand met groenten en bearnaisesaus (prijs per 2 personen) Chateaubriand, légumes et sauce béarnaise (prix pour 2 personnes) |
Gebakken kalfszwezerik in een fijnproeverssausje Ris de veau poêlé, sauce gourmande |
Nagerechten - Desserts:
Coupe Vanille |
Coupe Bresilienne |
Dame Blanche |
Coupe Advocat |
Assortiment Sorbets |
Chocoladeschuim Mousse au Chocolat |
Crème brulée |
Tiramisu |
Verse Fruitsalade - Natuur of met ijs Salade de Fruits Frais - Nature ou avec glace |
Coupe met Aardbeien - Natuur of met ijs Coupe aux Fraises - Nature ou avec glace |
Sabayon (te nemen vanaf 2 personen - à partir de 2 personnes) |
Bord met Huisgemaakte Nagerechten (te nemen vanaf 2 personen) Assiette de Desserts Maison (à partir de 2 personnes) |
Irish - Italien - French coffee |