La Tempête

Hotel • Restaurant • Blankenberge

Menu

 

Menu's te nemen per tafel - menus à prendre par table

                

Menu € 50,00 p.p

Met apero, halve fles wijn en koffie € 70,00 p.p.

Avec apéro, demi-bouteille de vin et café € 70,00 p.p.

 

Zes holle oesters uit Cancale

Six huîtres creuses de Cancale

of - ou

Carpaccio van rund met Parmezaan

Carpaccio de boeuf et Parmesan

of - ou

Serranoham met mozzarella en meloen

Jambon Serrano, mozzarella et melon 

of - ou

Scampi's in de lookboter of met currysaus

Scampis à l'ail ou à la sauce curry

of - ou

Gegratineerde mosseltjes met look en oregano

Moules gratinés à l'ail et oregano

of - ou

Geplette aardappel met grijze garnalen, gerookte zalm en kreeftensaus

Purée de pommes de terre aux crevettes grises, saumon fumé et sauce homard

 

******

Dagsoep, vissoep of sorbet

Potage du jour, soupe de poissons ou sorbet

******

 

Kabeljauw met groentjes en Chardonnaysaus 

Cabillaud aux légumes, sauce Chardonnay

of - ou

Zeebaars met kappertje en botersaus

Bar de ligne, sauce beurre aux câpres

of - ou

Stoofpotje van hert met veenbessen

Pot au feu de cerf et airelles

of - ou

Steak met saus naar keuze

Steak,sauce au choix

of - ou

 Suggestie van de chef

Suggestion du chef

******

Nagerecht

Dessert

 

 

Menu € 60,00 p.p.

All-In € 85,00 p.p.(apero, wijn - vin, koffie - café) 

 

Zes holle oesters uit Cancale

Six huîtres creuses de Cancale

of - ou

Serranoham met mozzarella en meloen

Jambon Serrano, mozzarella et melon

of -ou 

Carpaccio van rund met Parmezaan

Carpaccio de boeuf et Parmesan

 

******

Dagsoep of vissoep

Potage du jour ou soupe de poissons

******

 

Gegratineerde mosseltjes met look en oregano

Moules gratinés à l'ail et oregano

of - ou

Geplette aardappel met grijze garnalen, gerookte zalm en kreeftensaus

Purée de pommes de terre aux crevettes grises, saumon fumé et sauce homard

of - ou

Scampi's in de lookboter of met currysaus 

Scampis à l'ail ou à la sauce curry

 

******

Fris tussendoortje

Petit interlude

******

 

Kabeljauw met groentjes en Chardonnaysaus

Cabillaud aux légumes, sauce Chardonnay

of - ou

Zeebaars met kappertjes

Bar de ligne, sauce beurre aux câpres

of - ou

Stoofpotje van hert met veenbessen

Pot au feu de cerf et airelles

of - ou

Suggestie van de chef

Suggestion du chef 

 

******

Nagerecht

Dessert