Vanaf - à partir de 30/01/2025
Menu € 52,50 p.p
Met aperitief, halve fles wijn en koffie -
Avec apéritif, demi-bouteille de vin et café
€ 75,00 p.p.
Zes holle oesters uit Cancale
Six huîtres creuses de Cancale
of - ou
Carpaccio van tonijn met rucola
Carpaccio de thon, roquette
of - ou
Serranoham met kroket van Gandaham
Jambon Serrano avec croquette au jambon Ganda
of - ou
Gamba's fritti met gerookte zalm
Gambas frittis et saumon fumé
of - ou
Scampi's van de chef of in de lookboter
Scampis du chef ou à l'ail
******
Dagsoep, vissoep of sorbet
Potage du jour, soupe de poissons ou sorbet
******
Gebakken kabeljauw met mosterd- of tartaarsaus
Cabillaud, sauce moutarde ou tartare
of - ou
Twee gebakken tongetjes met frietjes of puree
Deux soles, frites ou pommes purées
of - ou
Stoofpotje van lam met look
Pot au feu d'agneau à l'ail
of - ou
Filet mignon met saus naar keuze
Filet mignon, sauce au choix
of - ou
Suggestie van de chef
Suggestion du chef
******
Dessert
Menu € 62,50 p.p.
All-In € 90,00 p.p.(apero, wijn - vin, koffie - café)
Zes holle oesters uit Cancale
Six huîtres creuses de Cancale
of - ou
Carpaccio van tonijn met rucola
Carpaccio de thon et roquette
of - ou
Serranoham met kroket van Gandaham
Jambon Serrano avec croquette au jambon de Ganda
******
Dagsoep of vissoep
Potage du jour ou soupe de poissons
******
Gamba's fritti met gerookte zalm
Gambas frittis et saumon fumé
of - ou
Scampi's van de chef of in de lookboter
Scampis du chef ou à l'ail
******
Fris tussendoortje
Petit interlude
******
Gebakken kabeljauw met mosterd- of tartaarsaus
Cabillaud, sauce moutarde ou tartare
of - ou
Twee gebakken tongetjes met frietjes of puree
Deux soles, frites ou pommes purées
of - ou
Stoofpotje van lam met look
Pot au feu d'agneau à l'ail
of - ou
Filet mignon met saus naar keuze
Filet mignon, sauce au choix
of - ou
Suggestie van de chef
Suggestion du chef
******
Dessert
Valentijnsmenu - Menu de St.-Valentin
Met aperitief, halve fles wijn en koffie - Avec apéritif, demi bouteille de vin et café € 75,00 p.p.
Zes verkwikkende oesters op ijs
Six huîtres sur glace
of - ou
Paté van de chef
Pâté du chef
of - ou
Koud valentijnsbordje
Assiette de St.-Valentin froide
of - ou
Scampi's met gembersaus en appeltjes
Scampis à la sauce gingembre et pommes
******
Fluweelzachte bisque van schaaldieren met Armagnac of sorbet met Limoncello
Bisque de crustacés au Armagnac ou sorbet avec Limoncello
******
Stevige steak met peper- of roquefortsaus
Steak, sauce au poivre ou roquefort
of - ou
Gepekeld speenvarken met grootmoederssaus
Cochon de lait, sauce grand-mère
of - ou
Huwelijk van skrei en zeeduivel met twee sausjes
Mariage de skrei et de lotte avec deux sauces
******
Dessert Cupido
Valentijnsmenu - menu de St.-Valentin € 62,50 p.p.
All-In € 90,00 p.p. (apero, wijn - vin, koffie - café)
Zes verkwikkende oesters op ijs
Six huîtres sur glac
of - ou
Paté van de chef
Pâté du chef
of - ou
Koud valentijnsbordje
Assiette de St.-Valentin froide
******
Fluweelzachte bisque van schaaldieren met Armagnac
Bisque de crustacés au Armagnac
******
Scampi's met gembersaus en appeltjes
Scampis à la sauce au gingembre et pommes
of - ou
Gegratineerde visschelp
Coquille de poisson gratinée
******
Sorbet van passievruchten met Limoncello
Sorbet de la fruit de la passion au Limoncello
******
Stevige steak met peper- of roquefortsaus
Steak, sauce au poivre ou roquefort
of - ou
Gepekeld speenvarken met grootmoederssaus
Cochon de lait, sauce grand-mere
of - ou
Huwelijk van skrei en zeeduivel
Mariage de skrei et lotte
******
Dessert Cupido